E-lugeri uuendamine

"A Good Girls Guide to Murder" Holly Jackson

 Holly Jacksoni esimene novell-krimka, mis publitseeriti. Ta ütles, et proovis kirjutada ka juba 15-aastasena, aga see katse luhtus. Nüüd on ta, aga hakkama saanud lausa bestselleriga. 

Raamat räägib Pippa Fitz-Amobist, nimi on juba mõnusalt sümpaatne ja naljakas, kes asub uurima kooliprojekti jaoks 5 aastat tagasi toimunud mõrva. Pippa on selline mõnus tegelinski, kelle unistus on saada tipptasemel uurivaks ajakirjanikuks ühel päeval.  Seepärast otsustab ta oma kooli lõputööks valida "lahendamata" jäänud kuritöö - Andie Bell'i mõrva juhtumi. Väikese küla elanike ja politsei jaoks oli mõrvar teada ja lugu oli lõpetatud. Külaelanikud ei kahelnud. Kuid miski Pippas tekitas kahtlusi ja nii ta otsustaski teha Andie Bell'i surmajuhtumist koolilõputöö. Algus oli päris lihtne, ta kirjutas üles avastus, interviuusid seotud inimestega. Kõik tundus lihtne, kuid mida rohkem ta edasi uuris, seda rohkem ta avastas kummalisi fakte. 
Temaga ühineb ka väidetava mõrvari vend Ral Singh, kellega koos ekseldakse kinnisideede labürindis ja tundub, et nad on end vist liiga sügavale kaevanud. 

Väga mõnus lugemine! Tundub nagu sa uuriksid koos Pippaga juhtumit. Skeemid. Arutelud. Interviuud. Kõik tõmbab endaga kiirelt kaasa mõtlema. 
See on selline raamat, mis tõmbab endaga ikka nii kaasa, et ei suuda enne seda käest pandud, kui lahendus käes. 444 lehekülge sai kahe päevaga alla neelatud. 
Kui krimkad meeldivad, siis soovitan seda raamatut teilegi. 

Kevadist päeva jätku :) 

PS! Ei reklaami siin Starbucksi, aga kuna mul oli kohvi isu ja muud kohvikud olid kinni kohalikus ostukeskuses, siis pidin Starbucksiga leppima... ;) 





Kommentaarid