E-lugeri uuendamine

Me oleme jälle "koduarestis"

 Hei kõigile looduskaunist Slovakkiast! Täna, laupäevast, oleme meie, kes me siin elame põhimõtteliselt koduarestis jälle. Covid nakatunute arv muudkui tõuseb ja tõuseb. Siinne peaministerˇMatovic käis välja idee meid jälle nädalaks luku taha panna ja üleüldse ta sooviks, et kõik Slovakkia residendid läheksid ja teeksid testi. Üks asi on see välja ütelda, teine asi on see ka kõik ära organiseerida. Orava regioonis algasid esimesed masstestimised eile. Bratislavas riigi poolt kohustuslikke teste veel ei tehta. 
Eks näis, kas siingi need testid kohustuslikuks tehakse. 

Ega mul selle kodus istumise vastu tegelikult väga midagi polegi. Loen siin raamatuid, õpin slovakkia keelt vaikselt, vaatan Netflixi, loen uudiseid ja teen videokõnesid. 
Mis seal siis ikka teha? Kahjuks on Covidi levik päris suure põntsu pannud, aga ega virisemisega ta ju kuskile väga ei kao. 
Läbi ajaloo oleme üle elanud mitmeid viirusehooge, eks elame üle ka selle. 
Mõtleme positiivselt! Loodan, et järgmine aasta tuleb ilusam ja palju parem. 
Tänast, esimest päeva koduarestis, tähistan ma seda mõnusa tiramisuga ja raamatu lugemisega. 
Tiramisu on üks mu lemmik magustoitudest. Esiteks seepärast, et seda on nii lihtne teha ja maitseb tõesti megahea. Kahju, et mul siin Vana Tallinnat käepärast polnud, muidu oleks likööri kohviga seganud ja saanud veelgi maitsvama tiramisu variandi. 
Ei, see ei solgi tiramisud ära, pigem annab juurde mõnusa maitse. Kes ei proovi see ei tea. 
Tiramisu ehk keera mind üles, on mõnus positiivne magustoit, mis aitab meil kindlasti selle nädala kodu seinte vahel heatujuliselt mööda saata. 







Kommentaarid